ОУ „Св. Климент Охридски” отвори нова страница в 135 годишната си история -

статия в онлаийн изданието на вестник "Черноморски фар"


 

Благодарствено писмо до УН към ОУ"Свети Климент Охридски" от Дома за медико-социални грижи за деца "Вяра, Надежда и Любов", гр.Бургас

 


 

Честит празник, здравни работници!

Ръководството и педагогическата колегия на ОУ „Свети Климент Охридски“ гр. Бургас Ви поздравява по случай 7-ми април и от сърце Ви пожелава здраве, усмивки, професионални успехи и благоденствие!


С вяра, надежда, търпение и знания да продължавате да работите в благородната си професия!

 

 


 

ПРАВИЛА ЗА ПРИЕМ НА ДЕЦА В ПЪРВИ КЛАС В УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 година - Линк

 

 


Училище „Св. Климент Охридски“ къта в стаи и коридори ценни произведения на изкуството

линк към статията

 


 

На 5.12.2019 г. Кмета на Община Бургас г-н Димитър Николов награди изявилите се ученици и учители за изминалата учебна 2018/2019 г.

На награждаването от г-н Димитър Николов бяха отличени и г-н Жеко Жеков-ст. учител Домашна техника и икономика /Технологии и г-жа Милена Петкова-ст. учител I-IV кл.

 


На 25.11.2019 г. ОУ"Свети Климент Охридски" гр. Бургас отбеляза своя 135-годишен юбилей.

 

 


 

 


 

Дейности за празника на училището - Линк

 


 

 

 

135 години ОУ "Свети Климент Охридски", гр. Бургас

 

 

Откриване на учебна 2019/2020 г.

 

 

 Новите класни стаи за първкласниците по проекта "Първокласно начало"

Първокласниците на ОУ"Свети Климент Охридски" гр. Бургас бяха посрещнати днес на първия учебен ден в изцяло обновени и модерно оборудвани кабинети. Пълната промяна обхвана близо 100 класни стаи на територията на цялата община. Мащабната реконструкция и промяна на интериора е част от проекта "Първокласно начало", който предвижда и въвеждането на нови форми на работа в първи клас.

Обновените стаи са обзаведени с антибактериални настилки, лед осветление, нови шкафчета, нови единични чинове, които могат да се конфигурират по различен начин, нови интерактивни дъски с възможности за използване на електронни учебници и електронен дневник.

 

 

 

ОБЯВЛЕНИЕ

за набиране на предложения за доставка на продуктите по

Схема “Училищен плод” и Схема “Училищно мляко”

Обявление

Предложение - Приложение N 1

Заповед за определяне на заявител по Схема “Училищен плод” и “Училищно мляко”


 

На 16.04.2019 г. ще се проведе Открит урок по Конституция във всички български училища, за да бъде отбелязана 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция. На сайта на Народното събрание е публикувана презентация на урока. Линк


След заседание на Регионалния щаб за борба с грип и ОРЗ е взето решение за обявяване на грипна епидемия на територията на област Бургас.


Дните от 15.01.2019 г. до 18.01.2019 г., включително, са обявени за неучебни за всички училища на територията на област Бургас.


 

 


Телефонна линия и електронен адрес за подаване на сигнали към екипите за обхват на деца и ученици: 0800 10 112, obhvat@mon.bg


В случай на насилие над дете: Национална телефонна линия за деца тел.: 116 111 ( безплатен от цялата страна 24 часа в денонощие )

В случай на кибернасилие или кибертормоз: Национален център за безплатен интернет тел.: 124 123 или www.safenet.bg


Община Бургас създава родителски съвет по въпросите на образованието - линк


Архив минали години на ОУ"Св.Климент Охридски"Бургас


Виртуална разходка из ОУ "Свети Климент Охридски", гр. Бургас


 

135 години